CLOSE

Opinie

Dj MATee
5.0
Based on 31 reviews
napędzany przez Facebook
Norbert Kubiak
Norbert Kubiak
2022-10-11T07:15:23+0000
Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Od pierwszego spotkania fachowe doradzctwo aż po współpracę z fotografem i... obsługą sali. Muzyka dobrana do gosci wspaniałe zabawy integracyjne, fantastycznie, profesjonalnie poprowadzone wesele, goście zachwyceni my również 🙂 Wybierając Mateusza macie pewność dobrej zabawy . POLECAM 🙂 Dziękujemy za wspaniałe wesele.czytaj więcej
Przemysław Krystosik
Przemysław Krystosik
2022-09-13T19:37:04+0000
Mateusz jest bardzo kontaktową i zaangażowaną osobą. Poprowadził naszą weselną imprezę lepiej, niż mogliśmy się tego... spodziewać. Zarówno my, jak i nasi goście, wszyscy jesteśmy zachwyceni!Dziękujemy Dj MATee!!🙂czytaj więcej
Julita Wojsznis-Kobalczyk
Julita Wojsznis-Kobalczyk
2022-09-08T15:26:36+0000
Dziękujemy Mateuszowi za imprezę do białego rana, super zabawy i wsparcie na każdym kroku! Cierpliwie tłumaczył nam... wszystko dokładnie od początku do końca, a potem także w trakcie! Pełen parkiet do ostatniej piosenki! dziękujemy! ❤️czytaj więcej
Dominika Fabińska
Dominika Fabińska
2022-06-10T23:35:28+0000
Pełen profesjonalizm, super muzyka dopasowana do gości i najlepsza zabawa. Lepszego wesela nie mogliśmy sobie wymarzyć... 🤩 Mateusz prawdziwy profesjonalista, zabawny, kontaktowy. Super poprowadził zabawy weselne. Doradzał nam w każdej kwestii, ale też słuchał naszych sugestii. Jesteśmy dwa tygodnie po ślubie, a nadal wspominamy świetną zabawę, która odbyła się dzięki Mateuszowi 🤩💃💃 Co tu więcej pisać, po prostu petarda! 🔥🔥🔥czytaj więcej
Kinga Szumert
Kinga Szumert
2022-06-01T17:40:30+0000
Impreza weselna - tylko dj MATee! Pełen profesjonalizm, najlepsza muzyka, super zabawy. Goście bawili się do samego... końca! Dziękujemy za świetna zabawę i polecamy w stu procentach! 🤩🥂czytaj więcej
Asia Play-Gray
Asia Play-Gray
2022-05-24T11:31:18+0000
Rewelacja! Dj MATee poprowadził nasze wesele - z jednej strony pełen profesjonalizm, od razu widać doświadczenie w... prowadzeniu takich imprez, na bieżąco dopasowuje się do gości, z drugiej strony po prostu uśmiechnięty, kontaktowy, w pełni zaangażowany, widać, że lubi to co robi. Zarówno my jak i goście zachwyceni, wytańczeni, minęły 3 dni, a my nadal mamy zakwasy 😉czytaj więcej
Diana Zielińska
Diana Zielińska
2021-12-01T16:18:26+0000
Świetna zabawa Andrzejkową. Dziękuję bardzo za wspaniałe poprowadzenie imprezy 💃🕺🥳❤
Mateusz Stencel
Mateusz Stencel
2021-10-16T11:04:40+0000
DJ MATee i wszystko jasne. Jesteśmy bardzo, ale to bardzo zadowoleni z muzyki i przeprowadzenia naszego wesela. Mateusz... jest bardzo kontaktowy, miły i gra przetaneczną muzyke. Goście powypadali z butów. Mamy nadzieje że będziemy jeszcze kiedyś na imprezie którą poprowadzi DJ MATee 👍👍👍czytaj więcej
Natalia Paner
Natalia Paner
2021-09-29T09:01:01+0000
Super poprowadzona impreza! Lepszej zabawy sobie nie mogliśmy wymarzyc. Wiedzielismy, że będzie super ale przerosło to... nasze oczekiwania. Goście zadowoleni, my tak samo.Wytanczylismy się, usmialismy się do łez. Polecamy Mateusza w 200%czytaj więcej
Klaudia Borowska
Klaudia Borowska
2021-09-27T16:50:37+0000
DJ MATee to pozytywnie zakręcony facet, idealnie poprowadził Nasze wesele, zrobił to dokładnie tak jak chcieliśmy,... goście byli zachwyceni! Mateusz potrafi porwać na parkiet najbardziej opornych na taniec gości dzięki idealnie dobranej muzyce oraz zabawom, które prowadzi podczas wesela, bardzo profesjonalnie i indywidualnie podchodzi do każdej młodej pary, uważnie słucha i podaje cenne wskazówki dzięki czemu wgl nie czuliśmy się zestresowani, wiedzieliśmy, że możemy na niego liczyć w każdej chwili zarówno przed weselem jak i w trakcie. Mieliśmy doskonały kontakt i szybko odpowiadał na zadawane pytania, skorzystaliśmy również z ciężkiego dymu, który DJ ma w ofercie i również bardzo polecamy zrobił on ogromną robotę podczas pierwszego tańca, bardzo polecamy tego DJ! 😍❤️😁🎊🎊🔥🔥czytaj więcej
Michał Petri
Michał Petri
2021-09-08T22:00:55+0000
Dj Matee to prawdziwy profesjonalista. Świetnie prowadzone zabawy, dobra playlista i co najważniejsze zaangażowanie by... wesele wypadło jak najlepiej. Pelna rekomendacja!:)czytaj więcej
Beata Dobrzyńska
Beata Dobrzyńska
2021-08-25T19:04:45+0000
Nie byliśmy wcześniej na żadnej imprezie, którą prowadził Dj MATee, ale po pozytywnych opiniach i po spotkaniu... wiedzieliśmy, że to dobry wybór. Jesteśmy zachwyceni świetnym podejściem do gości, poczuciem humoru, muzyką oraz zabawami, które przygotował na nasze wesele. Pełen profesjonalizm - polecamy z całego serca ! 🙂czytaj więcej
Rafał Czapiewski
Rafał Czapiewski
2021-08-25T19:00:31+0000
Super Dj, tak wesele rozkrecil, ze ludzie nie chcieli konczyc zabawy, a zakwasy po tancach trwaly pare dni ! Nasze... szczere i gorace pozdrowienia, dziekujemy Mateuszu za swietna robote ! Polecamy wszystkim 😍czytaj więcej
Agnieszka Polska
Agnieszka Polska
2021-08-15T11:36:00+0000
Impreza poprowadzona na najwyszym poziomie, wszyscy goście bardzo zadowoleni, wybawieni. Bardzo fajne zabawy weselne,... świetna muzyka i przede wszystkim super prowadzący 🙂 serdecznie polecamy 🙂czytaj więcej
Sandra Fila
Sandra Fila
2021-08-07T20:12:20+0000
Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu🤩 , goście z naszego wesela nadal wspominają cudowną imprezę💃🕺 ,którą... prowadził Dj MATee ,😁 jeżeli chce ktoś mieć niezapomnianą imprezę to musi być na niej Mateusz🤗czytaj więcej
Dagmara Waśków
Dagmara Waśków
2021-07-14T15:20:08+0000
Najlepszy Dj ! Z czystym sumieniem mogę polecić Mateusza 😊 Pełen profesjonalizm od początku do końca. Goście bardzo... zadowoleni , pełen parkiet do samego końca😀 Mateusz super zadbał o moich gości , nie było nudy 👌. Na pewno jeszcze sie spotykamy 😊 Polecam i Jeszcze raz bardzo dziękuję 😊👌czytaj więcej
Bandi Włodarczyk
Bandi Włodarczyk
2021-01-20T08:59:06+0000
Pełen profesjonalizm ze strony Mateusza. Duże doświadczenie i swoboda w prowadzeniu imprezy. Muzyka dopasowana do... gości, oryginalne konkursy i zabawy, także goście bardzo zadowoleni. Polecam i pozdrawiam !czytaj więcej
Kamila Król
Kamila Król
2020-10-14T16:59:39+0000
Mateusz doskonale dopasował przebieg uroczystości do naszych oczekiwań. Profesjonalnie podszedł do sprawy,... podpowiedział ciekawe rozwiązania, podsunął przydatne i praktyczne pomysły. Wszyscy się świetnie bawili, a nas nogi bolą do dziś 😃 Szczerze polecamy! 😊czytaj więcej
Aneta Kapuścińska
Aneta Kapuścińska
2020-10-12T11:24:36+0000
Wspaniałe prowadzenie imprezy, oryginalne zabawy, świetnie dobrana muzyka - goście weselni nie schodzili z parkietu!... Gorąco polecamy :))))czytaj więcej
Karol Wojciechowski
Karol Wojciechowski
2020-09-25T14:52:37+0000
Bardzo polecamy! 🤩 Przygotowanie i prowadzenie imprezy na najwyższym poziomie. Mateusz profesjonalnie podchodzi do... sprawy, pomaga i podpowiada w rozwiązaniu wielu kwestii. Muzyka dopasowana do towarzystwa, świetnie bawili się młodsi jak i starsi goście. Polecamy z czystym sumieniem!👍czytaj więcej
Rafał Hajko
Rafał Hajko
2020-09-17T13:10:36+0000
Dla mnie super, serdecznie polecam
Aleksandra Żmudzińska
Aleksandra Żmudzińska
2020-07-31T21:53:17+0000
Piękniejszego wesela nie mogliśmy sobie wymarzyc ☺️ Było fantastycznie, muzyka dobierana pod gości, świetne zabawy.... Polecamy z całego serca ❤️czytaj więcej
Karolina Śnieżko
Karolina Śnieżko
2020-07-23T14:16:04+0000
Najlepszy Dj na świecie! Goście zadowoleni i wytanczeni na maxa my również....Z parkietu ciężko było zejść! Polecamy z... całego serca... Z tym Dj zapewniona zabawa do białego rana.czytaj więcej
Magdalena Wera
Magdalena Wera
2020-06-29T14:12:13+0000
Najlepszy DJ i wodzirej na świecie!!! 🙂 Rewelacyjnie prowadził całe wesele oraz poprawiny. Mnóstwo zabawnych i... oryginalnych konkursów które na długo zostaną nam i naszym gościom w pamięci 😁 Wszyscy bawili się rewelacyjnie 😃 gorąco polecam!!! Jeszcze raz dziękujemy Mati 😘czytaj więcej
Marek Szyperski
Marek Szyperski
2020-01-31T01:09:47+0000
Profesjonalny DJ, pozytywny człowiek, który potrafi rozbujać każdą imprezę!
Krzysztof Żk
Krzysztof Żk
2019-12-19T21:05:20+0000
Jakiś czas temu miałem okazję bawić się na weselu, na którym grał DJ MATee. Nie pamiętam, kiedy poprzednio byłem na tak... profesjonalnie poprowadzonej imprezie 😊 Muzyka była tak dobrana, że zaspokajała gusta gości niezależnie od pokolenia i żal było schodzić z parkietu. Poza tym Pan Mateusz nieustannie zachęcał i angażował gości do zabawy, a przy tym wiedział, kiedy zrobić przerwę, żeby weselnicy nabrali sił. No i ta pozytywna energia, którą roztacza. Super! Szczerze polecam!czytaj więcej
Paulina Łazowska
Paulina Łazowska
2019-11-03T10:46:57+0000
Jak dla mnie najlepszy !!! Mimo iż od ślubu minęło już troszkę czasu , to każdy z gości do tej pory pamięta nasze... wesele jakby to było wczoraj , atmosfera , zabawa , atrakcje , muzyka ... było idealnie 👌👌👌👌👌 dziękujemy !!!!czytaj więcej
Dagmara Blichar
Dagmara Blichar
2019-11-02T10:58:55+0000
Mati! Oczywiście polecam z czystym sumieniem;) super poprowadził nam wesele oraz poprawiny, mega kreatywny, świetnie ... zorganizowane oczepiny, muzyka idealnie dobrana także parkiet pękał w szwach 😁😁 Bardzo polecam!!!czytaj więcej
Patrycja Lenkiewicz
Patrycja Lenkiewicz
2019-10-28T21:07:00+0000
Najlepszy DJ na świecie! Świetny człowiek, zabawny, otwarty, profesjonalista. Dziękujemy za wspolnie spędzony... „najpiękniejszy dzien w życiu” jakim było Nasze wesele i chyba jeszcze lepsze poprawiny 😍😍 Nie pierwsza i na pewno nie ostatnia wspólna impreza wiec baaaardzo bardzo polecam 😊czytaj więcej
Ewelina Nowak
Ewelina Nowak
2019-10-28T21:02:27+0000
Dzięki Mateuszowi nasze wesele było dopięte na ostatni guzik a goście jeszcze długo będą wspominać perfekcyjną zabawę i... muzykę idealnie dopasowaną do charakteru wesela. Polecamy współpracę, która jest przyjemna i bardzo łatwa ze względu na sprawną komunikację.Wystarczy zaufać Mateuszowi a wesele będzie najlepsze! 🙂czytaj więcej
Paulina Stobiecka
Paulina Stobiecka
2019-10-27T21:24:02+0000
Dziękujemy za super przeżycia. Dzięki Tobie długo nie zapomnimy tej wspaniałej imprezy. Zarówno my jak i nasi goście... bawiliśmy się fantastycznie. Dzięki twojej oprawie muzycznej czuliśmy się komfortowo i idealnie na parkiecie. Szalone tańce oraz super prowadzona impreza. Dziękujemy że mogliśmy współpracować z Tobą bo to sama przyjemność.czytaj więcej
Następne recenzje

<span style="color: white;">Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.</span> Więcej informacji

Informacja dotycząca polityki plików cookies: Informujemy, iż w naszych serwisach internetowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Dalsze korzystanie z naszych serwisów, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje politykę stosowania plików cookies.

Zamknij