CLOSE

Opinie

Dj MATee
5.0
Based on 9 reviews
powered by Facebook
Marek Szyperski
Marek Szyperski
2020-01-31T01:09:47+0000
Profesjonalny DJ, pozytywny człowiek, który potrafi rozbujać każdą imprezę!
Krzysztof Żk
Krzysztof Żk
2019-12-19T21:05:20+0000
Jakiś czas temu miałem okazję bawić się na weselu, na którym grał DJ MATee. Nie pamiętam, kiedy poprzednio... byłem na tak profesjonalnie poprowadzonej imprezie 😊 Muzyka była tak dobrana, że zaspokajała gusta gości niezależnie od pokolenia i żal było schodzić z parkietu. Poza tym Pan Mateusz nieustannie zachęcał i angażował gości do zabawy, a przy tym wiedział, kiedy zrobić przerwę, żeby weselnicy nabrali sił. No i ta pozytywna energia, którą roztacza. Super! Szczerze polecam!read more
Martyna Sikora
Martyna Sikora
2019-11-05T15:06:10+0000
Ślubowaliśmy tego lata, długo zastanawialiśmy się czy wybrać DJ czy orkiestrę. Mateusz był naszym wodzirejem i... gdybym miała wybierać jeszcze raz nic bym nie zmieniła! Wesele prowadzone było świetnie, podobało się wszystkim gościom i przede wszystkim nam, parze młodej. Ciekawy i zabawny scenariusz, podpasowany pod gości. Zdecydowanie polecam!read more
Paulina Łazowska
Paulina Łazowska
2019-11-03T10:46:57+0000
Jak dla mnie najlepszy !!! Mimo iż od ślubu minęło już troszkę czasu , to każdy z gości do tej pory pamięta... nasze wesele jakby to było wczoraj , atmosfera , zabawa , atrakcje , muzyka ... było idealnie 👌👌👌👌👌 dziękujemy !!!!read more
Dagmara Blichar
Dagmara Blichar
2019-11-02T10:58:55+0000
Mati! Oczywiście polecam z czystym sumieniem;) super poprowadził nam wesele oraz poprawiny, mega kreatywny, świetnie... zorganizowane oczepiny, muzyka idealnie dobrana także parkiet pękał w szwach 😁😁 Bardzo polecam!!!read more
Dagmara Przybyłowska
Dagmara Przybyłowska
2019-10-31T07:54:29+0000
Pełen profesjonalizm! Współpraca z Mateuszem zawsze świetna 🙂 Polecam!! Rozbawi nawet najsztywniejszą imprezę... 😁read more
Patrycja Lenkiewicz
Patrycja Lenkiewicz
2019-10-28T21:07:00+0000
Najlepszy DJ na świecie! Świetny człowiek, zabawny, otwarty, profesjonalista. Dziękujemy za wspolnie spędzony... „najpiękniejszy dzien w życiu” jakim było Nasze wesele i chyba jeszcze lepsze poprawiny 😍😍 Nie pierwsza i na pewno nie ostatnia wspólna impreza wiec baaaardzo bardzo polecam 😊read more
Ewelina Nowak
Ewelina Nowak
2019-10-28T21:02:27+0000
Dzięki Mateuszowi nasze wesele było dopięte na ostatni guzik a goście jeszcze długo będą wspominać perfekcyjną... zabawę i muzykę idealnie dopasowaną do charakteru wesela. Polecamy współpracę, która jest przyjemna i bardzo łatwa ze względu na sprawną komunikację.Wystarczy zaufać Mateuszowi a wesele będzie najlepsze! 🙂read more
Paulina Stobiecka
Paulina Stobiecka
2019-10-27T21:24:02+0000
Dziękujemy za super przeżycia. Dzięki Tobie długo nie zapomnimy tej wspaniałej imprezy. Zarówno my jak i nasi... goście bawiliśmy się fantastycznie. Dzięki twojej oprawie muzycznej czuliśmy się komfortowo i idealnie na parkiecie. Szalone tańce oraz super prowadzona impreza. Dziękujemy że mogliśmy współpracować z Tobą bo to sama przyjemność.read more
Next Reviews

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Więcej informacji

Informacja dotycząca polityki plików cookies: Informujemy, iż w naszych serwisach internetowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Dalsze korzystanie z naszych serwisów, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje politykę stosowania plików cookies.

Zamknij