CLOSE

Opinie

Dj MATee
5.0
Based on 12 reviews
powered by Facebook
Bandi Włodarczyk
Bandi Włodarczyk
2021-01-20T08:59:06+0000
Pełen profesjonalizm ze strony Mateusza. Duże doświadczenie i swoboda w prowadzeniu imprezy. Muzyka dopasowana do... gości, oryginalne konkursy i zabawy, także goście bardzo zadowoleni. Polecam i pozdrawiam !read more
Kamila Król
Kamila Król
2020-10-14T16:59:39+0000
Mateusz doskonale dopasował przebieg uroczystości do naszych oczekiwań. Profesjonalnie podszedł do sprawy,... podpowiedział ciekawe rozwiązania, podsunął przydatne i praktyczne pomysły. Wszyscy się świetnie bawili, a nas nogi bolą do dziś 😃 Szczerze polecamy! 😊read more
Aneta Kapuścińska
Aneta Kapuścińska
2020-10-12T11:24:36+0000
Wspaniałe prowadzenie imprezy, oryginalne zabawy, świetnie dobrana muzyka - goście weselni nie schodzili z parkietu!... Gorąco polecamy :))))read more
Joanna Błaszkiewicz
Joanna Błaszkiewicz
2020-09-28T10:03:47+0000
Wybierając Mateusza wiedzieliśmy, że o zabawie na naszym weselu będzie się jeszcze dluuugo mówić i mówić. Dzięki... Mateusz, za to, że przyczyniłeś się do tego aby ten dzień był najpiękniejszym w naszym życiu !read more
Karol Wojciechowski
Karol Wojciechowski
2020-09-25T14:52:37+0000
Bardzo polecamy! 🤩 Przygotowanie i prowadzenie imprezy na najwyższym poziomie. Mateusz profesjonalnie podchodzi do... sprawy, pomaga i podpowiada w rozwiązaniu wielu kwestii. Muzyka dopasowana do towarzystwa, świetnie bawili się młodsi jak i starsi goście. Polecamy z czystym sumieniem!👍read more
Rafał Hajko
Rafał Hajko
2020-09-17T13:10:36+0000
Dla mnie super, serdecznie polecam
Aleksandra Żmudzińska
Aleksandra Żmudzińska
2020-07-31T21:53:17+0000
Piękniejszego wesela nie mogliśmy sobie wymarzyc ☺️ Było fantastycznie, muzyka dobierana pod gości, świetne zabawy.... Polecamy z całego serca ❤️read more
Karolina Śnieżko
Karolina Śnieżko
2020-07-23T14:16:04+0000
Najlepszy Dj na świecie! Goście zadowoleni i wytanczeni na maxa my również....Z parkietu ciężko było zejść! Polecamy z... całego serca... Z tym Dj zapewniona zabawa do białego rana.read more
Magdalena Wera
Magdalena Wera
2020-06-29T14:12:13+0000
Najlepszy DJ i wodzirej na świecie!!! 🙂 Rewelacyjnie prowadził całe wesele oraz poprawiny. Mnóstwo zabawnych i... oryginalnych konkursów które na długo zostaną nam i naszym gościom w pamięci 😁 Wszyscy bawili się rewelacyjnie 😃 gorąco polecam!!! Jeszcze raz dziękujemy Mati 😘read more
Krzysztof Żk
Krzysztof Żk
2019-12-19T21:05:20+0000
Jakiś czas temu miałem okazję bawić się na weselu, na którym grał DJ MATee. Nie pamiętam, kiedy poprzednio byłem na tak... profesjonalnie poprowadzonej imprezie 😊 Muzyka była tak dobrana, że zaspokajała gusta gości niezależnie od pokolenia i żal było schodzić z parkietu. Poza tym Pan Mateusz nieustannie zachęcał i angażował gości do zabawy, a przy tym wiedział, kiedy zrobić przerwę, żeby weselnicy nabrali sił. No i ta pozytywna energia, którą roztacza. Super! Szczerze polecam!read more
Martyna Sikora
Martyna Sikora
2019-11-05T15:06:10+0000
Ślubowaliśmy tego lata, długo zastanawialiśmy się czy wybrać DJ czy orkiestrę. Mateusz był naszym wodzirejem i gdybym... miała wybierać jeszcze raz nic bym nie zmieniła! Wesele prowadzone było świetnie, podobało się wszystkim gościom i przede wszystkim nam, parze młodej. Ciekawy i zabawny scenariusz, podpasowany pod gości. Zdecydowanie polecam!read more
Paulina Łazowska
Paulina Łazowska
2019-11-03T10:46:57+0000
Jak dla mnie najlepszy !!! Mimo iż od ślubu minęło już troszkę czasu , to każdy z gości do tej pory pamięta nasze... wesele jakby to było wczoraj , atmosfera , zabawa , atrakcje , muzyka ... było idealnie 👌👌👌👌👌 dziękujemy !!!!read more
Dagmara Blichar
Dagmara Blichar
2019-11-02T10:58:55+0000
Mati! Oczywiście polecam z czystym sumieniem;) super poprowadził nam wesele oraz poprawiny, mega kreatywny, świetnie ... zorganizowane oczepiny, muzyka idealnie dobrana także parkiet pękał w szwach 😁😁 Bardzo polecam!!!read more
Dagmara Przybyłowska
Dagmara Przybyłowska
2019-10-31T07:54:29+0000
Pełen profesjonalizm! Współpraca z Mateuszem zawsze świetna 🙂 Polecam!! Rozbawi nawet najsztywniejszą imprezę 😁
Patrycja Lenkiewicz
Patrycja Lenkiewicz
2019-10-28T21:07:00+0000
Najlepszy DJ na świecie! Świetny człowiek, zabawny, otwarty, profesjonalista. Dziękujemy za wspolnie spędzony... „najpiękniejszy dzien w życiu” jakim było Nasze wesele i chyba jeszcze lepsze poprawiny 😍😍 Nie pierwsza i na pewno nie ostatnia wspólna impreza wiec baaaardzo bardzo polecam 😊read more
Ewelina Nowak
Ewelina Nowak
2019-10-28T21:02:27+0000
Dzięki Mateuszowi nasze wesele było dopięte na ostatni guzik a goście jeszcze długo będą wspominać perfekcyjną zabawę i... muzykę idealnie dopasowaną do charakteru wesela. Polecamy współpracę, która jest przyjemna i bardzo łatwa ze względu na sprawną komunikację.Wystarczy zaufać Mateuszowi a wesele będzie najlepsze! 🙂read more
Paulina Stobiecka
Paulina Stobiecka
2019-10-27T21:24:02+0000
Dziękujemy za super przeżycia. Dzięki Tobie długo nie zapomnimy tej wspaniałej imprezy. Zarówno my jak i nasi goście... bawiliśmy się fantastycznie. Dzięki twojej oprawie muzycznej czuliśmy się komfortowo i idealnie na parkiecie. Szalone tańce oraz super prowadzona impreza. Dziękujemy że mogliśmy współpracować z Tobą bo to sama przyjemność.read more
Next Reviews

<span style="color: white;">Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.</span> Więcej informacji

Informacja dotycząca polityki plików cookies: Informujemy, iż w naszych serwisach internetowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Dalsze korzystanie z naszych serwisów, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje politykę stosowania plików cookies.

Zamknij